Tijdens Expeditie Zuiderhorn zijn de kinderen samen met hun klasgenootjes de hele dag buiten in de weer. Alle survival- en outdooractiviteiten staan onder deskundige en verantwoorde leiding van Leef Outdoor.

In teams werken de kinderen samen bij allerlei spannende opdrachten en samenwerkingsactiviteiten. Ook maken ze als echte avonturiers een avontuurlijke speurtocht in het Warffumerbos, dat vlakbij de camping ligt. Het eten voor de avond wordt bereid  op het kampvuur.

 

Na de lunch gaat de hele groep een excursie maken:

een middagexcursie naar Openluchtmuseum Het Hoogeland of DoeZoo Insektenwereld. (Zie onder deze pagina)

 

Dit uitstapje wordt van tevoren gekozen.

Via een speurtocht door Warffum wandelen jullie naar Het Openluchtmuseum. Na afloop van dit uitje gaat iedereen zelf koken met de campingkok op de camping.

Doezoo is per fiets bereikbaar, het is ongeveer een uur fietsen. Bij deze  locatie heb je een arrangement inclusief patat een snack en wat te drinken.

 

Na zoveel activiteit, spelletjes en buitenpret is het heerlijk slapen. Eten en feesten? Dat kan allemaal in het Camphuis, de gezellige groepsruimte van Camp Zuiderhorn, waar ook een piano staat. Een ideale plek voor de Bonte Avond. 

Het programma loopt van woensdag t/m vrijdag.

Contact Details

Mobiel
+31 6-16378611
Camping

Camping Camp Zuiderhorn

Onderdendamsterweg 2

9989 TG Warffum

Stuur een mail
welkom@campzuiderhorn.nl

Excursie DOEZOO

DoeZoo voor heen de Insektenwereld in Leens is een kleinschalig binnen- en buitenpark, waar de natuur een spannende belevenis wordt. Er is van alles te doen: allerlei dieren aanraken en soms zelfs vasthouden, een stinkdier aaien, een slang om je nek. Of een kikker kussen! Spelen en knutselen en tot slot een warme hap (geen insecten hoor).

Doezoo is in 2016 verkozen tot het leukste uitje van Groningen!

Excursie openluchtmuseum Warffum

Beleef zelf hoe het was om rond het jaar 1900 te leven in Groningen! Zonder televisie, magnetron, smartphone, auto of computer... Doe een spannende speurtocht door het klaslokaal, de kleine huisjes en gebouwen van dit mooie museum, waar het net lijkt of alles nog bewoond is. Geniet tussendoor ook nog van een drankje en Gronings hapje. Terug op de camping worden jullie opgewacht door kok Rick en gaan jullie zelf samen met hem koken en lekker eten.